Mitä
ELINTARVIKETEOLLISUUDEN HUOLTOVARMUUS -SELVITYS (2023)
Tilaaja: Huoltovarmuusorganisaation elintarviketeollisuuspooli
Elintarviketeollisuuspoolille toteutettu selvitys keskittyi elintarvikealan huoltovarmuuden kehittämiseen. Projektin tavoitteena oli yhdistää huoltovarmuuskriittisiltä yrityksiltä kerätty tieto viranomaisten näkemyksiin elintarvikealan varautumisen ja huoltovarmuuden kehittämiseksi.
Miten
HAASTATTELUT JA DATAN YHDISTÄMINEN
Toteutimme puolistrukturoituja teemahaastatteluita ja yhdistimme aineiston poolin keräämän kyselydatan kanssa.
Miten meni
SUOSITUSTEN AVULLA KOHTI PAREMPAA ELINTARVIKEALAN VARAUTUMISTA
Selvitystyön pohjalta:
- tunnistettiin elintarvikealaan liittyviä riskejä
- annettiin suosituksia alan varautumisen kehittämiseksi
- annettiin suosituksia elintarviketeollisuuspoolin toiminnan kehittämiseksi
Työn avulla elintarvikealalla voidaan rakentaa yhä toimivampaa varautumista häiriötilanteiden varalle.
Lue lisää aiheesta Elintarviketeollisuusliiton blogista: Siksi ruokaa riittää pahanakin päivänä