Dokumentti­analyysi

Dokumenttianalyysi on nimensä mukaisesti kirjallisen aineiston analyysiä, jonka tarkoituksena on syventyä selvityksen aiheeseen kirjallisten lähteiden, kuten tutkimuskirjallisuuden tai muiden julkaisujen avulla. Sen avulla lisätään syvällistä ymmärrystä sekä mahdollistetaan uuden oppiminen viimeisimmän tutkimustiedon tukemana.

Dokumenttianalyysi on menetelmänä sovellettavissa hyvin erilaisissa projekteissa: arvioinneissa, selvityksissä tai tilanneanalyyseissä. Se mahdollistaa laaja-alaisen analyysin tekemisen, minkä avulla organisaation kehityskohdetta voidaan tarkastella monesta erilaisesta näkökulmasta. Toteutamme dokumenttianalyysit vankalla kokemuksella, kriittistä uteliaisuutta unohtamatta.

Dokumenttianalyysin avulla hahmotetaan kokonaisuus järjestelmällisesti

Dokumenttianalyysin tavoitteena on hahmottaa tutkittava kokonaisuus monipuolisesti järjestelmällisen analyysin kautta. Viestimme analyysityön etenemisestä säännöllisesti ja päivitämme tärkeimmät havainnot asiakkaillemme etukäteen. Dokumenttianalyysi voikin menetelmänä toimia myös keskustelunavauksena ja uusien ideoiden herättäjänä. 

Meillä on valmiudet toteuttaa myös kansainvälisiä katsauksia dokumenttianalyysin keinoin. Tällöin analyysissä käytettävien dokumenttien kieli voi olla englanti, ruotsi tai ranska. Koostamme dokumenttianalyysin tulokset tarvittaessa englanninkieliseen raporttiin selkeän visualisoinnin täydentämänä.

Tarvitsetko dokumenttianalyysiä tukemaan organisaatiosi päätöksentekoa?

Soita meille ja kartoitamme sopivan kokonaisuuden organisaatiosi tarpeisiin!

Yhteystiedot

Katri Laakso

Johanna Dietrich

Referenssit

Klikkaa logoa ja lue lisää.

PTY
HVK
Kielilähettiläät
Tampere
SPEK

Kysyttävää? Lähetä meille viestiä!